ПРОГРАМА ЗА БЕЗПЛАТНА ПСИХОЛОГИЧНА ПОМОЩ

Всеки родител, който се е сблъскал със страшната диагноза на детето си знае колко е трудно да се справи сам с всичко, което го връхлита в този момент. Това е нещо, което преобръща живота на всяко семейство. Не знаеш как да продължиш, как да се справиш с всички страхове и лоши мисли, които нахлуват в главата. Знаеш, че трябва да си опора за детето си, но как да опазиш себе си, да не полудееш и да можеш да взимаш адекватни решения…

Знаем какво е човек да е в такава ситуация и колко е важна помощта от професионален психолог в такъв момент.

Програма за безплатна психологична помощ

По тази причина стартираме партньорство със СДРУЖЕНИЕ „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“ и Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания.

Независимо дали детето се лекува или вече се е излекувало в България или някъде по света, предлагаме да се възползвате от програмата за безплатна психологична помощ. Професионални психолози с опит в работата с тежки заболявания ще помогнат на семейството и на детето в индивидуални сесии да преминете през това тежко преживяване. Това ще даде сили всички да продължат борбата, за да може да излезете победител от тази битка.

За хората в чужбина ще се организират онлайн срещи.

Услугата е напълно безплатна за родителите на деца с онкохематологични заболявания. Познаваме лично тези хора и можем да гарантираме, че са изключителни професионалисти. Помощта им е безценна.

Всеки, който иска да се възползва, нека да изпрати съобщение и ние ще съдействаме за осъществяването на контакт. Очакваме ви! ❤️